Speurtocht

Voor de grote avonturiers, kleine ontdekkingsreizigers en dapper speurders is er een speurtocht met hindernissen in Speelhof Hoogerzael. Ben je niet bang nieuwe ontdekkingen, hou je van kleine avonturen en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan is de ‘Speurtocht met hindernissen’ echt wat voor jou.

Ben je meer een nieuwsgierig aagje, wil je veel weten van de natuur en heb je oog voor detail? Dan past de ‘Bomenspeurtocht’ meer bij jou. Je leert hoe je bomen kan herkennen en zoekt ze op het terrein. Voortaan kan je veel bomen herkennen.

Mogelijkheid 1

Via onderstaande button kunt u een aanvraag doen voor de ‘Speurtocht met hindernissen’. Samen ontdekt u het hele terrein waarbij kleine opdrachtjes worden uitgevoerd. Inclusief een tasje met routebeschrijving en onderzoeksmaterialen.

Mogelijkheid 2

Via onderstaande button doet u de aanvraag voor de ‘Bomenspeurtocht’. Deze speurtocht kan gedaan worden in de winter of het vroege voorjaar (als er nog geen blad aan de bomen zit). Via foto’s gaat u op zoek naar de verschillende bomen op het terrein.

De huur de speurtocht is op aanvraag. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestiging of een voorstel voor een alternatieve datum/tijd.

Belangrijk

Periode: april – oktober (Speurtocht met hindernissen), januari – maart (Bomenspeurtocht)

Leeftijd: alle leeftijden

Aantal: maximaal 8 kinderen

Voorwaarde: geen

Kosten

€ 3,50 totaal