Nieuws
Agenda/nieuws

Een agenda met de activiteiten van komend voorjaar vindt u hier.

Maatregelen m.b.t. het corona-virus

Geschreven door donderdag, 26 maart 2020 10:01

In lijn met de maatregelen die landelijk en binnen de gemeente Middelburg zijn genomen, zijn alle activiteiten van Speelhof Hoogerzael tot nader order beeindigd. Het paviljoen is eveneens tot nader order gesloten. De gezondheid van onze bezoekers en vrijwillgers gaat boven alles.

Het terrein is en blijft openbaar toegankelijk. Echter, meer dan ooit wijzen wij er op dat betreden en spelen geheel op eigen risico is. Hoogerzael nodigt uit tot spelen en de wat oudere kinderen gaan daarin misschien hun eigen weg. Als bestuur oefenen wij hierop geen toezicht uit en wij kunnen evenmin enige verantwoordelijkheid aanvaarden voor veiligheid en het welzijn van aanweizge kinderen in de komende weken.

Zaterdag 14 maart NLdoet 2020 Vlotten bouwen en de aanlegsteiger vernieuwen

Geschreven door donderdag, 20 februari 2020 20:44

NLdoet 2020 is weer in zicht. Op zaterdag 14 maart ben je van harte welkom om samen vier nieuwe houten speelvlotten van 100 x 100 cm en 15 cm hoog te komen maken. De bestaande vlotten zijn aan vervanging toe en ook de aanlegsteiger kan wel wat nieuwe planken gebruiken. Ben je niet bang om de handen even lekker uit de mouwen te steken, kom dan gezellig helpen tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Aanmelden kan via https://www.nldoet.nl/klus/vlotten-bouwen-voor-de-waterspeelplaats

Boomfeestdag woensdag 18 maart

Geschreven door donderdag, 20 februari 2020 20:35

Bomen zijn onze grote helpers tegen de opwarming van de aarde. Ze maken de lucht schoon, maken zuurstof en geven verkoeling door hun schaduw. En ze zijn natuurlijk ook gewoon mooi!

Ieder jaar worden er op Boomfeestdag overal in Nederland bomen geplant door kinderen. DIt jaar gaan we op 18 maart proberen om er op één dag een half miljoen te planten want we hebben héél veel extra bomen nodig!

Natuurlijk draagt ook Hoogerzael zijn boompje bij. Kom je helpen? Om 14.00 uur platen we een grote boom. Maar we hebben ook een heleboel kleine boompjes die een verzorger zoeken! Wil jij ook een boompje adopteren en verzorgen tot het groot genoeg is? Het geeft niet als je zelf geen grote thuin hebt. Er zijn genoeg plekken in de omgeving die nu nog kaal zijn en waar best een boom zou kunnen groeien. Misschien wel op je eigen schoolplein?

Laat je even weten dat je komt? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..