Wij zoeken twee nieuwe bestuursleden

De groenste speelplaats van Middelburg is op zoek naar een handige regelaar. Iemand die ouders en kinderen wil laten ervaren
hoe heerlijk ravotten in de modder en struinen door de struiken is. Een bestuurslid die zich wil inzetten voor de groei en bloei van Hoogerzael.

Secretaris

Als secretaris zorg je ervoor dat de bestuursvergaderingen goed verlopen, dat wat er gezegd wordt netjes verslagen wordt en dat iedereen weet wat er afgesproken is. Verder onderhoud je het contact met onze vrijwilligers en externe partijen. In het jaarverslag dat jij schrijft vallen de successen van Hoogerzael te lezen. Daarnaast vervang je als dat nodig is onze voorzitter.

Algemeen bestuurslid

Als algemeen bestuurslid werk je samen met onze bestuursleden en vrijwilligers om onze doelen te halen. Tegelijkertijd is er ruimte om zelf aan de slag te gaan in gebieden waar jouw interesses liggen. Op deze veelzijdige bestuursfunctie kun je dus een hoop verschillende ervaringen opdoen.

Wat je van ons kunt verwachten.

Een bestuursfunctie is goed voor je ervaring. Maar daarnaast werk je mee aan een plek waar kinderen buiten kunnen spelen in de natuur om zo een klein zaadje te planten. Verder werk je samen met betrokken vrijwilligers en een divers bestuur met verschillende achtergronden.

Enthousiast over een van de twee functies of bestuurslid worden bij Hoogerzael? Stuur een mailtje naar secretariaat@speelhofhoogerzael.nl