Verhuur & Workshops2023-05-17T22:58:11+02:00

Verhuur

We stellen het terrein en de faciliteiten beschikbaar voor een zo groot mogelijk publiek. Het Paviljoen en de Pipowagen zijn te huur. Daarnaast kun je in Hoogerzael kleinschalige evenementen en feestjes voor kinderen organiseren. Niet-zakelijke activiteiten uitsluitend gericht op volwassenen, zoals het vieren van verjaardagen etc., zijn niet mogelijk.

We hebben hierbij geen winstoogmerk. De inkomsten uit verhuur komen ten goede aan de exploitatie en het onderhoud van het terrein en aan een tegemoetkoming voor de vrijwilligers voor hun aanwezigheid en werkzaamheden.

Workshops

Op zoek naar leuke activiteiten en mogelijkheden voor een kinderfeestje of gewoon even wat anders dan anders? De vrijwilligers van Speelhof Hoogerzael organiseren tal van activiteiten. Er kunnen materialen gehuurd worden en er worden workshops gegeven op woensdag,- vrijdag,- en zaterdagmiddagen. Klik op de activiteit voor meer informatie en de mogelijkheden.

Speurtocht

Speurtocht Voor de grote avonturiers, kleine ontdekkingsreizigers en dapper speurders is er een speurtocht met hindernissen in Speelhof Hoogerzael. Ben ...

- Meer informatie

Slootsafari

Slootsafari Het water van Speelhof Hoogerzael bruist van het leven. Dansende watervlooien, razendsnelle torretjes, jagende libellenlarven, krioelende kikkervisjes en kwakende groene ...

- Meer informatie

Ga naar de bovenkant