Midden op het terrein staat ons paviljoen: een lichte ruimte door grotendeels glazen dak en wanden. De hoofdingang is bekleed met hout met daarop een sedumdak.

Binnen staat een houtkachel voor koude dagen en door de glazen schuifdeuren kom je op het terras met schaduwdoek. Het paviljoen met het terras is omringd door weelderige beplanting en biedt overzicht op de speelweide met picknicktafels en de waterspeelplaats. In het paviljoen wordt (tijdens openingsuren) koffie, thee, sap en waterijs verkocht. En er is een toilet aanwezig. 

Het paviljoen is per dagdeel te huur voor bijeenkomsten en kleinschalige evenementen. 

Binnen vind je een keukenvoorziening die ruimte biedt aan groepen tot ca. 20 personen. U kunt het paviljoen huren, inclusief terras, keuken, keukeninventaris en sanitair. Verhuur van het Paviljoen is uitsluitend mogelijk met inbegrip van een door het bestuur aangewezen vrijwilliger, tevens toezichthouder (zie artikel 4 van het verhuur- en gebruiksreglement). Gedurende de in de huurovereenkomst genoemde periode is deze in Speelhof Hoogerzael aanwezig.

Verhuurmogelijkheden

Verhuur van het Paviljoen is mogelijk per dagdeel en indien een vrijwilliger van Speelhof Hoogerzael beschikbaar is (de reguliere openingstijden op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag zijn uitgesloten van verhuur). De activiteit dient voor zonsondergang of uiterlijk om 22.00 uur volledig te zijn beëindigd.

Let op! Het paviljoen wordt niet verhuurd aan particulieren voor feesten, verjaardagen of borrels van volwassenen, tenzij verbonden aan of na afloop van een activiteit of bijeenkomst die strookt met onze doelstelling.

Prijsstelling 2024 (april t/m november)

Huur Paviljoen, inclusief gebruik van terras, keuken en toilet: € 82,50 per dagdeel (4 uur)