Vuurplaats huren

Het vuur knappert en in een kring rond het vuur bak je je eigen broodje aan een dikke stok die je even daarvoor in Speelhof Hoogerzael gevonden hebt. Zodra je heerlijk geurende broodje klaar is, mag het van de stok en vul je het bijvoorbeeld met een zelfgemaakte jam van de vruchten van Speelhof Hoogerzael. Liever een marshmallow aan je stok? Dat kan natuurlijk ook.

Eet smakelijk!

Variant 1: Vuurplaats

Via onderstaand formulier doet u een aanvraag voor het huren van de vuurplaats. We zorgen dat het hout en de stokken klaarliggen. Brooddeeg en/of marshmallows neemt u zelf mee.

Variant 2: Vuurplaats met workshop

U huurt de vuurplaats inclusief de workshop ‘Kampvuur’. De kinderen leren hoe ze zelf een vuurtje moeten maken en mogen het ook proberen rond de vuurplaats. Daarna stoken we een groot vuur in de bak en roosteren we marshmallows. De huur van de vuurplaats en/of de workshop vraagt u ook aan met onderstaand formulier. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestiging of een voorstel voor een alternatieve datum/tijd.

Belangrijk

Leeftijd: vanaf 7 jaar (voor jongere kinderen kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden)

Aantal voor de workshop: maximaal 6 kinderen

Kosten variant 1: € 12,50 per keer inclusief een gepaste hoeveelheid stookhout, inclusief stokken ( om evt. zelf broodjes of marshmellows te kunnen bakken ) :

Kosten variant 2: € 45,00 per keer als boven, maar met workshop. Op aanvraag.